середа, 13 квітня 2011 13:58

Координатор податкового Майдану готує нову акцію протесту

Координатор податкового Майдану готує нову акцію протесту

Громадянський рух "Спільна Справа" розпочинає всеукраїнську мобілізацію усіх соціально-активних громадян, незгодних з діями влади, з метою проведення 14 травня загальнонаціонального Дня Гніву.

Про це повідомив лідер Спільної Справи Олександр Данилюк.

За його словами акції протесту відбудуться в усіх регіонах України.

"Сьогодні необхідно продемонструвати владі той реальний рівень громадської незгоди з її діями, який накопичився в суспільстві. Ця акція має стати сигналом того, що ані псевдореформи, ані псевдореформатори Україні більше не потрібні. З кожним днем життя українців істотно погіршується. Якщо не зупинити цей процес зараз, завтра це не матиме сенсу. Та швидкість, з якою Україна летить у прірву, не залишає часу для роздумів", - підкреслив Данилюк.

За його словами, "14 травня усі громадяни, небайдужі до долі України, мають вийти на вулиці і показати всьому світові, що українці не є мовчазною отарою, яку можна безкарно гнати на забій".

Він також повідомив, що протести в усіх містах, які долучаться до акції, розпочнуться синхронно об 11.00. У Києві протестувальники вийдуть на площу до Верховної Ради, в регіонах – до державних адміністрацій. Для координації дій з підготовки акції створюється оперативний штаб.

Зараз ви читаєте новину «Координатор податкового Майдану готує нову акцію протесту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути