Ексклюзиви
середа, 07 липня 2021 12:10

"Конкретики та розуміння" - Зеленський розповів, чого хоче від зустрічі з Байденом

"Конкретики та розуміння" - Зеленський розповів, чого хоче від зустрічі з Байденом
Володимир Зеленський очікує від зустрічі з президентом США Джо Байденом конкретики та співробітництва у сферах безпеки та оборони. Фото: Главком

Президент Володимир Зеленський очікує від зустрічі з президентом США Джо Байденом конкретики та співробітництва у сферах безпеки, оборони та економіки. Про це глава держави сказав у Вільнюсі на пресконференції з президентом Литви Ґітанасом Науседою, повідомляє "Європейська правда".

"Чого ми очікуємо від зустрічі з президентом США? Конкретики, розуміння у питаннях оборони, безпеки, економіки. За всіма трьома напрямками, я вважаю, ми повинні розуміти, як ми можемо співпрацювати, де дійсно США нас підтримуватимуть. Сьогодні ми відчуваємо двопартійну підтримку і ми вдячні Сполученим Штатам", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає альтернативи" – політолог пояснив рейтинги Зеленського

Зустріч президентів України і США планується на кінець липня. Володимир Зеленський обговорить з главою США Джо Байденом безпекові та економічні питання.

Джо Байден у телефонній розмові на початку червня запросив Зеленського відвідати Штати в липні. Це сталося перед першою особистою зустрічі Байдена та президента РФ Владіміра Путіна у Женеві 16 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Конкретики та розуміння" - Зеленський розповів, чого хоче від зустрічі з Байденом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути