четвер, 16 грудня 2010 16:33

Комуністи викинули Грача з партії та розпустили Кримський реском

Комуністи викинули Грача з партії та розпустили Кримський реском

Леоніда Грача виключили з членів Комуністичної партії України та фракції Компартії у Верховній Раді.

Таке рішення сьогодні винесла Президія ЦК Компартії України на своєму засіданні, під час якого було розглянуто ситуацію, пов'язану з "систематичними порушеннями Кримського рескому Компартії, Статуту КПУ і принципів демократичного централізму, що виражаються у невиконанні рішень вищих партійних органів".

Також на засіданні було вирішено долю Юрія Аксютіна.

"Президія ЦК КПУ підтвердила своє рішення від 10 грудня 2010 року про звільнення Ю. Аксютіна від обов'язків другого секретаря Кримського рескому Компартії України та виключення його з членів КПУ", - повідомляє прес-служба КПУ.

Крім того, був розпущений Кримський реском.

"Президія ЦК Компартії України, керуючись Статутом КПУ, прийняла рішення про розпуск Кримського рескому Компартії України і, до обрання нового складу Кримського рескому КПУ, доручила керівництво Кримською республіканською організацією КПУ", - передає офіційний сайт компартії.

Нагадаємо, раніше Кримський республіканський комітет Компартії пішов на загострення конфлікту з керівництвом цієї політичної сили. Всупереч рішенню пленуму ЦК КПУ, пленум рескому поновив Грача на посаді першого секретаря парторганізації.

Лідер комуністів Петро Симоненко звинуватив Грача в провалі на місцевих виборах 31 жовтня.

Сам же Грач неодноразово стверджував, що низький показник комуністів пояснюється виключно масовими фальсифікаціями, які партія влади влаштувала в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи викинули Грача з партії та розпустили Кримський реском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути