Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2009 11:43

Комуністи приготували для Ющенка літак до Вашингтона (ФОТО)

В Одесі стартувала всеукраїнська антипрезидентська акція "Ющенко-чемодан-Америка". Вона ініційована Компартією України (КПУ) і підтримана іншими лівими силами.

Символом цієї акції став чехословацький двомісний літак "L-29Delfin", який возили вулицями Одеси на величезному тягачі. Цей літак запропонували одеські комуністи для відправки президента Віктора Ющенка в Сполучені Штати Америки.

Його планують доставити на площу перед резиденцією Ющенка.

Також активісти КПУ придбали авіаквитки на маршрут "Одеса-Київ-Вашингтон" для Віктора Ющенка, губернатора Одеської області Миколи Сердюка і їхніх дружин. Ці квитки будуть передані адресатам через їх канцелярії.

Крім того комуністи провели збір пожертвувань для придбання багажного контейнера для речей глави держави. При цьому комуністи готові сплатити проїзд і їхнім сім"ям.

Ця акція, за даними прес-служби Компартії, пройде у 18 регіонах країни і закінчиться 23 лютого в Києві, в день народження Ющенка.

За матеріалами: ІТАР-ТАРС, Copypast.ru.
Зараз ви читаєте новину «Комуністи приготували для Ющенка літак до Вашингтона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути