Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 12:04

Комуністи хочуть, щоб Рада визнала незалежність Південної Осетії і Абхазії

Якщо Косово має право на незалежність, то Абхазія та Південна Осетія також мають на це право. І ВР має підтримати це питання.

Таку думку висловила народний депутат України від КПУ Катерина Самойлик.

За її словами, "усім зрозуміло, що Америка здійснила спецоперацію в Грузії, а грузинський президент пішов проти власного ж народу", і тому ВР України потрібно на засіданні засудити дії США.

Вона вважає, що у світі існують подвійні стандарти в підході до питання визнання незалежності республік: "Для деяких країн Косово має право на визнання, а Абхазія та Південна Осетія - ні". Тому, за її словами, Україна має визнати незалежність цих республік.

Катерина Самойлик відзначила, що від міжнародних конфліктів, в які "Президент України втягує нашу країну", страждає економіка, не вирішуються соціальні проблеми, а отже, страждає український народ.

"Потрібно розібратися всередині країни. Немає відповідальності ані Президента, ані Кабміну, ані розмитої та знищеної Верховної Ради перед українським народом. Ось що головне. Це може призвести до соціального вибуху. Нам на це потрібно звернути увагу. Президенту треба не їздити на "майданах" виступати, а займатися внутрішніми проблемами. І не пошуком внутрішніх ворогів, а вирішенням внутрішніх проблем. На жаль, ми спостерігаємо сьогодні тільки цілковитий популізм", - зазначила вона, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть, щоб Рада визнала незалежність Південної Осетії і Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути