пʼятниця, 06 вересня 2013 09:35

Компартія збирається на референдум попри заборону суду

Компартія збирається на референдум попри заборону суду
Фото: politcom.org.ua

Компартія заявляє, що збори громадян щодо проведення всеукраїнського референдуму відбудуться 8 вересня, незважаючи на можливу судову заборону.

Як повідомляє інформаційна служба "ВВС-Україна", з посиланням на "Громадське радіо", член ЦК КПУ Георгій Крючков заявив: "Я думаю, що наші товариші продумали усі варіанти, які будуть. Я не торкаюсь наслідків, я не торкаюсь того, буде представник Центрвиборчкому чи не буде. У цій ситуації сьогодні найголовніше питання правове, бо відсутність представника Центрвиборчкому поставить під сумнів легітимність наступних дій, але партія налаштована дуже і дуже..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія спробує перешкодити "одруженню" українців на ЄС без їхнього відома

Водночас заступник голови ЦВК Андрій Магера підтвердив, що Центрвиборчком отримав нове повідомлення про проведення інших зборів у той самий час за тією ж адресою - "щодо ініціювання всеукраїнського референдуму, але не до Митного союзу, а до Євроазійського економічного простору".

Нагадаємо, раніше суд заборонив Компартії проводити збори щодо проведення референдуму з приєднання України до Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Компартія збирається на референдум попри заборону суду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути