неділя, 11 серпня 2013 18:30

Яворівський про комуністів: " Хто дасть добре пообідати, з тим і будуть"

Яворівський про комуністів: " Хто дасть добре пообідати, з тим і будуть"
Володимир Яворівський Фото: pokrashenia.org.ua

Нардеп із "Батьківщини" Володимир Яворівський вважає безперспективною ініціативу комуністів по збору підписів за проведення референдуму щодо вступу України до Митного союзу. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Компартія є мізерним сегментом у Верховній Раді, який не здатен сам нічого вирішити. Може лише налипати до сильнішого, що і робить третю каденцію підряд. Це така конячка, яка є додатком до більшості. Обіцяли "вернуть страну народу". Як вони її повертають, ми бачимо: до обіду вони в опозиції, після — із Партією регіонів. Хто дасть добре пообідати, з тим вони і будуть. Вони й не приховують, що є антиукраїнською силою. За будь-якої нагоди привертають до цього увагу. Тому нічого не вміючи зробити, хапаються за популістські речі. Сьогодні майже всі соціологічні дослідження показують: Україна дозріла до того, що йде до європейського вибору", - наголосив політик.

За словами нардепа, влада може допомогти Компартії зібрати необхідну кількість голосів для проведення референдуму.

"Закон про референдум антиконституційний. За ним можна сфальшувати результати. На парламентських виборах кожен кандидат в депутати виставляє своїх спостерігачів, зацікавлений, аби жоден голос не пропав. А тут у влади розв'язані руки, бо партії не зможуть виставити на кожній дільниці контролерів. Тому можливостей для фальсифікацій може бути чимало", - зауважив Яворівський.

Він називає пропозицію комуністів грою.

"Вони зараз місяць-два покрутяться на екранах. Якийсь сегмент населення буде їх підтримувати. Але я не вірю в те, що Україна може розвернутися і знову піти до Росії. Тим більше, що ходять чутки про те, що Янукович восени може відпустити Юлю на лікування, чого вимагає ЄС. Ніби два рази уже ухвалював таке рішення. Янукович боїться Путіна набагато більше, ніж Європи, тому тут питання буде вирішено", - зазначив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський про комуністів: " Хто дасть добре пообідати, з тим і будуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

195

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути