пʼятниця, 12 жовтня 2012 09:13

Комітет не планує відбирати акредитацію у Лещенка та Найема

Комітет з питань свободи слова та інформації не планує скасовувати акредитацію для журналістів "Української правди" Сергія Лещенка та Мустафи Найема.

Про це йдеться у листі комітету Юрія Стеця до керівника прес-служби апарату Верховної Ради Вікторії Шведової, пише "Українська правда".

 

"Оскільки Лещенко і Найем не є систематичними порушниками умов і загального режиму роботи парламенту, комітет пропонує не розглядати питання про доцільність їхньої акредитації на період роботи парламенту наступного скликання", - йдеться у листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цей законопроект дає владі можливість спілкуватися із пресою на підвищених тонах" - Портніков

Нагадаємо, раніше Апарат ВР звернувся до комітету з питань свободи слова та інформації з проханням скасувати акредитацію Найема і Лещенка через розміщений ними на балконі ложі преси плакат проти закону про наклеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Портніков: Влада знищує ТВі. Наступні на черзі — опозиційні сайти

Причиною став лист коменданта охорони Ільїна щодо "інциденту, що стався 2 жовтня – під час засідання Лещенко та Найем розмістили плакат в ложі преси на балконі сесійної зали".

Зараз ви читаєте новину «Комітет не планує відбирати акредитацію у Лещенка та Найема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути