понеділок, 14 січня 2019 18:54

Команда Бойка діє ірраціонально

Команда Бойка діє ірраціонально
Юрій Бойко та Сергій Льовочкін намагаються знищити партію Вілкула. Фото: realukraine.net

Юрій Бойко та Сергій Льовочкін, які мігрували в Опозиційну платформу "За життя", вирішили піти по шляху війни на знищення партії "Опозиційний блок", вважає політолог Андрій Золотарьов.

Він вважає, що їх дії виражаються в бомбардуванні судових інстанцій позовами до колишніх однопартійців з метою блокувати діяльність "ОпоБлока".

"Ряд позовів до судів ми вже бачили. Наступна мета шляхом судового розгляду заблокувати висування Олександра Вілкула кандидатом в президенти в період, поки триває термін подачі документів у ЦВК. У підсумку якось по-хуторянськи виходить: "побивши горшки", йдучи наостанок обов'язково "плюнути в борщ сусідові", - зазначає політолог.

Золотарьов впевнений, що ні про яке опонування владі не йдеться, т до "ЗаЖОП" з владою не воююет, він з владою домовляється судячи з того, як в судах запалюється "зелене світло" їх судовими позовами. "Підхід правда абсолютно ірраціональний, люди які запевняють всіх, що у Вілкула нульовий рейтинг роблять все, щоб не допустити його до виборів. У гонитві за тим, щоб монополізувати опозиційний бренд, вони на ходу втрачають штани і виставляють напоказ свій сором".

Зараз ви читаєте новину «Команда Бойка діє ірраціонально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути