субота, 22 січня 2022 12:52

Колишній власник Приватбанку гуляв у столичному ресторані - був Коломойський і не тільки
5

Святкування відбулося у минулий четвер.
Фото: t.me/maksymsavchuk

Колишній власник Приватбанк Геннадій Боголюбов разом із бізнес-партнером, олігархом Ігорем Коломойським відсвяткував свій день народження.

Про це повідомив журналіст Максим Савчук у Telegram.

Святкування відбулося 20 січня у ресторанному комплексі "Маячок", що в Києві. Охорона запускала на територію авто лише за списками.

Журналісти зафіксували авто футбольного клубу "Динамо", якими користуються брати Ігор та Григорій Суркіси, депутат з ОПЗЖ.

Також - автомобіль, на якому їздить колишній "регіонал" Євгеній Гєллєр. "Ексдепутат від Партії регіонів, його ще називали "касиром" цієї політсили", - пише журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський ворог на кордоні, а Зеленські відпочивають на Сейшелах - ЗМІ

До ресторану приїхало авто компанії Володимира Кравця, депутата Київради з ОПЗЖ, колишнього топ-менеджера Нафтогазу Ігоря Діденка, адвоката Олега Маліневського.

Джерела повідомляють, що на святі також були бізнесмен Павло Фукс і юрист Віктор Барсук.

Цього тижня США подали позов про конфіскацію майна, пов'язаного з Коломойським і Боголюбовим. Американське міністерство юстиції повідомило про нерухомість, яка утримувалася за рахунок коштів від розкрадань у Приватбанку.

На початку січня ЗМІ повідомляли, що президент Володимир Зеленський приїхав на курорт "Буковель" і розмістився в готелі "Radisson Blu Resort Bukovel", в якому також зупинився Коломойський.

Санкції проти Павла Фукса й Дмитра Фірташа РНБО ввела торік у червні. Щодо Фірташа - через постачання сировини для військових підприємств РФ, Фукса - через незаконне отримання ліцензій на видобуток корисних копалин в Україні.

Коломойський перебуває під санкціями США.

Зараз ви читаєте новину «Колишній власник Приватбанку гуляв у столичному ресторані - був Коломойський і не тільки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути