субота, 22 січня 2022 09:00

"Слуга" роздягнулася на морозі, Ярош - у шоломі, Зеленський в горах - тиждень політиків у фото
18

Петро Порошенко і його дружина Марина виходять із літака, який прилетів у Київ.
Фото: Reuters
Шолом автентичний, - написав Ярош
Пірнала в ополонку у Києві депутатка з президентської фракції Галина Янченко
Зробив щеплення бустерною дозою прем'єр Шмигаль
Також вакцинувався очільник МОЗ Віктор Ляшко

Як минув тиждень в українських політиків нагадує Gazeta.ua.

17 січня вранці в міжнародному аеропорті "Київ" вийшли з літака п'ятий президент, народний депутат Петро Порошенко із дружиною Мариною. Прилетіли з Варшави.

На митному контролі у Порошенка забрали паспорт, який згодом повернули, прийшли співробітники Державного бюро розслідувань. Намагалися вручити підозру у справі про державну зраду, але нардеп відмовився від отримання процесуальних документів.

Шолом часів УНР одягнув ветеран російсько-української війни, радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош.

"Поки на лікарняному, отримую подарунки. Відреставрована автентика", - написав у Facebook.

Вперше полетів на параплані колишній голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв. "Хочу поділитись новим яскравим досвідом. Раджу. Це точно 5", - розповів з гірськолижного курорту в США.

Купалася у крижаній воді на Водохреще, 19 січня, народна депутатка від "Слуга народу" Галина Янченко. Зізналася, що не вперше пірнає в ополонку: "Ще жодного разу не захворіла після купання".

Разом із міністрами зробив щеплення від коронавірусу бустерною дозою прем'єр Денис Шмигаль.

Того ж дня сходила в Музей волинської ікони у Луцьку заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Сьогодні не лише Водохреща і день фото "я і ополонка", але й День селфі у музеї. Улюблений музей зараз можна підтримати і через ЄПідтримка (за наявності терміналу)", - написала.

Послухав "Різдвяні симфонізми" композитора Івана Небесного в Національній філармонії України нардеп від "Європейська солідарність" Вололодимир В'ятрович. "Чудове завершення гарного дня і різдвяних свят", - поділився враженнями.

Зустрівся із тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін мер Дніпра Борис Філатов. "Можу сказати одне: "Все буде добре". God Bless America", - повідомив.

Фото за столом із президентом Польщі Анджеєм Дудою виклав 20 січня в Instagram президент України Володимир Зеленський. Був у резиденції польського лідера "Вісла".

"Після пішої прогулянки горами - традиційні польські страви й продовження спілкування", - розповів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Stinger і Javelin: Україна отримає зброю від країн Балтії

На самоізоляції нагадав про себе нардеп від "СН" Віталій Безгін. Захворів на Covid-19, запостив фото із домашнім собакою.

День народження у п'ятницю відзначив наймолодший в уряді міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, сфотографувався за шахами. "Сьогодні мені 31. Дебют нового року вирішив почати білими, отже, на один шанс у мене більше. А навіть найменший шанс - завжди можливість", - написав.

Вакцинувався нардеп з "СН" Роман Грищук. "Бустер", - коротко повідомив.

Біля львівського трамваю сфотографувався нардеп з "Голос" Роман Лозинський.

Розповів про Київ: "Зупинка транспорту навіть після зміни назви проспекту залишалася "Генерала Ватутіна". Тому спрямував депутатський запит до Київська міська державна адміністрація - КМДА з вимогою довести декомунізацію до кінця. Днями отримав відповідь, що рішення вже прийнято. На фото львівський трамвай, раптом що. Але хто найближчими днями буде в Києві на зупинці імені Романа Шухевича, погляньте, чи Київпастранс вже зробив зі свого боку все як слід".

Зустрілася із бригадним генералом, командувачем Оперативного командування "Захід" Сергієм Літвіновим колега Лозинського по фракції Соломія Бобровська.

"На відміну від істерії і паніки в медіа, тут голова холодна і абсолютно робоча обстановка. Якщо руки чешуться щось робити - то йти у військкомати за місцем прописки і зголошуватись в батальйони територіальної оборони", - написала.

Ходив на батьківські збори міністр юстиції Денис Малюська. Його донька намалювала тюрму. "Сказали, що донька малює дивні малюнки", - розповів.

Вийшов на роботу після Covid-19 мер Києва Віталій Кличко. "Перехід з дистанційної роботи. Мінус ковід, плюс - ще більше справ", - виклав фото в Instagram.

Верховна Рада має зібратися на чергове засідання 25 січня. До цього депутати працюють в комітетах і з виборцями.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" роздягнулася на морозі, Ярош - у шоломі, Зеленський в горах - тиждень політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути