пʼятниця, 26 жовтня 2012 19:21

"Коли Ленін народився? А кажете, ідейні... ", - криворізький націоналіст пройшовся агітточками комуністів

"Коли Ленін народився? А кажете, ідейні... ", - криворізький націоналіст пройшовся агітточками комуністів

"Моїх предків пограбувалили комуністи. Хто буде розплачуватись?", - з такими словами вітається з агітаторами Комуністичної партії України "герой" відео, яке з'явилося в інтернеті цієї осені.

В відеосховище YouTube ролик завантажив користувач "Сонко Оливовий" і підписав його так: "Київські активісти (серед яких Лесь Вахній) та криворізький активіст Зонер вирішили поцікавитись ідейністю партійцев КПУ".

Впродовж 13 хв ролика, біля різних наметів із серпом та молотом активіст запитує, коли народився Ленін, хто такий Троцький, коли зареєстрована КПУ, але ніде не отримує відповідей.

"Тобі пофіг, за кого сидіть?" - питає агітаторів за столиком. "Як то, я тут прі чьом? Ти комуніст? Так розплатись. У моїх предків забрали землю, забрали худобу. Я б щяс був куркульом, і мені було б харашо. А так я вас повинен тут дивитись, а мене від цього тошнить. Хто мені поверне моє?"

Також видно, як автори відеозйомки зі словами "Ленин завещал делиться" забирають купку газет. Подекуди їхнє спілкування відверто брутальне:

"Даю тобі три запитання, і або цукерка в рот, або прищепка на носа".

"Топай звідси. До двох не рахую, вже один", - закінчує бесіду з хлопцем у червоній футболці. Потім чути, як "активіст" звертається до своїх спільників: "Що, вам цікаво, Саньок?", і отримує відоповідь, що цікаво.

Наприкінці ролика чоловік ліпить на кіоск наклейку об'єднаної опозиції "Я проти Януковича".

Майже всі відгуки під роликом - полярні, не залежно від того, якою мовою і з якої країни підписані:

Vadym Prokhor: все правильно, продалися-хай? терплять.

501legionEmpireAnti: Мало вас? бандеровцев расстреливали!

Evan Skies: Ребята молодцы! Привет из? России :DDD

INGVAR88: Поджигайте эти палатки! Так? держать, хлопцы - прессуйте это говно! Салют из Беларуси!

Серед інших, здебільшого музичних, відео, які завантажив цей користувач, є ще одне з "курсом вуличної політики". Воно набагато коротше. На ньому чоловік із цим же голосом, тільки вже обличчям на камеру розпитує агітатора Партії регіонів, навіщо йому прострочена посвідка журналіста, призначена для чотирнадцятого з'їзду цієї політсили. На словах "Виключи камеру, я хочу йому в рило дати" на ролику з'являються титри Шевченкового вірша "Розрита могила".

Починаються ж обидва "сюжети" великим білим написом "Білі. Сильні. Агресивні", а закінчуються словами "Шукайте нас на вулицях вашого міста".

Скорочена нарізка з двох роликів:

Зараз ви читаєте новину «"Коли Ленін народився? А кажете, ідейні... ", - криворізький націоналіст пройшовся агітточками комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути