середа, 05 жовтня 2011 18:42

Колесніков надурив київських студентів

Колесніков надурив київських студентів

Студенти вищих навчальних закладів Києва не отримали від віце-прем'єр-міністра інфраструктури Бориса Колеснікова обіцяних 15 тисяч квитків на відкриття НСК "Олімпійського", які мали бути розподілені між вишами столиці.

Про це повідомили у Всеукраїнській студентській раді. За інформацією ради, студентські організації отримали лише маленьку частку квитків, що були заплановані для студентів.

"Якщо враховувати, що ціна квитка у касах 800 гривень, то хтось може дуже непогано заробити на студентах, які так і не отримають своїх квитків на відкриття стадіону", - наголосила очільниця Всеукраїнської студентської ради Анастасія Сабова.

"Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний авіаційний університет, Національний педагогічний університет імені М. Драгоманова отримали лише по 400 квитків", - зазначила Сабова.

"Дещо менші виші – Київський національний торговельно-економічний університет, Національний університет харчових технологій, Національний транспортний університет, Київський національний лінгвістичний університет – по 200. Національний медичний університет отримав близько 100. Але загальна кількість аж ніяк не дотягує до обіцяних 15 або хоча б 10 тисяч", - наголосила вона.

За її словами, питанням мала опікуватися столична мерія.

"Борис Колесніков зазначав, що реалізацією квитків буде займатися київська мерія. Однак, очевидно, що чиновники десь недопрацювали", - наголосили у Всеукраїнській студентській раді.

Раніше повідомлялося, 3 жовтня в касах київського Палацу Спорту розпочався продаж квитків на урочисте відкриття НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Колесніков надурив київських студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути