субота, 05 травня 2012 16:49

Колесніченко: синці Тимошенко - алергія на власну брехню або заморські делікатеси

Колесніченко: синці Тимошенко - алергія на власну брехню або заморські делікатеси
Вадим Колесніченко радить Тимошенко дати обітницю мовчання. Фото: qwas.ru

У ПР Юлію Тимошенко звинуватили у брехні та замість голодування запропонували дати обітницю мовчання. Про це заявляє "регіонал" Вадим Колесніченко.

За його словами, говорячи про нібито завдані їй синці, Тимошенко спекулює на найважливішій і найсвятішій темі - темі здоров'я.

"У Тимошенко вже не залишилося ніяких тем для спекуляцій, ось вона і почала кричати, що її вбивають. Але ця брехня жахлива, адже головного в'язня країни ніхто і пальцем не чіпав", - цитує нардепа прес-служба Партії регіонів.

За його словами, поки холодильник в камері Тимошенко продовжують наповнювати її родичі свіжими і дорогими делікатесами, ні про яке голодування мови йти не може.

"Якщо в її камері стоїть величезний холодильник, забитий продуктами і їй постійно приносять дорогі страви з ресторанів, про що заявила колишня сусідка по камері Тимошенко, то про яке голодування йде мова", - наголосив Колесніченко.

Він також нагадав, що інші ув'язнені Качанівської колонії не можуть мріяти про умови, в яких перебуває Тимошенко.

"Хочу нагадати, що правоохоронні органи опитали не один десяток свідків і не знайшли жодного підтвердження слів Тимошенко про те, що її нібито побили. Її брехня спростовується по всіх фронтах. Всі деталі показують, що вона бреше. Тому якщо у Тимошенко і з'являються синці, так це або алергія на власну брехню, або на заморські делікатеси, які їй поставляють її родичі", - підсумував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: синці Тимошенко - алергія на власну брехню або заморські делікатеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути