пʼятниця, 04 травня 2012 19:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов і Власенко заявили, що в колонії порушують усі права Тимошенко

Турчинов і Власенко заявили, що в колонії порушують усі права Тимошенко
За словами Турчинова, влада переслідує єдину мету - повністю ізолювати Тимошенко від суспільства. Фото: news.liga.net

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що адміністрація Качанівської виправної колонії системно порушує всі законні права екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це йдеться на офіційному сайті Тимошенко.

"Права Юлії Тимошенко постійно порушуються, тому що всі ув'язнені, крім неї, мають права на телефонні дзвінки, без обмежень. За увесь час перебування Юлії Тимошенко за гратами, їй не дозволили зробити хоча б один телефонний дзвінок, хоча вона та її захист багато разів зверталися з цього приводу. Це її право, і нема ніяких підстав, які б обмежували це право", - сказав Олександр Турчинов 4 травня на прес-конференції в Києві.

За його словами, таким чином влада, порушуючи всі права Тимошенко, переслідує єдину мету – повністю ізолювати її від суспільства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко боїться, що з Тимошенко сьогодні станеться щось погане

У свою чергу захисник екс-прем'єра Сергій Власенко додав, що Тимошенко обмежують не лише у телефонному спілкуванні.

"Юлію Тимошенко обмежують також у короткострокових побаченнях. Відповідно до закону, кожна людина, яка перебуває у межах пенітенціарної системи, має можливість і право один раз на місяць зустрічатися з рідними, близькими, знайомими тощо. Починаючи з 1 січня, Юлія Тимошенко була позбавлена можливості, зокрема, провести зустріч з Олександром Турчиновим, про що вона неодноразово письмово зверталася до керівництва Качанівської колонії", - нагадав він.

Олександр Турчинов також нагадав, що Юлія Тимошенко зверталася до керівництва колонії щодо можливості зустрічі з представниками засобів масової інформації.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов і Власенко заявили, що в колонії порушують усі права Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути