вівторок, 07 травня 2013 19:13

Колесніченко одягнув форму Червоної Армії і прийшов на зустріч з пресою

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко прийшов на зустріч з пресою у Севастополі у формі Червоної Армії.

Як повідомляє сайт "Новый Севастополь", свій вчинок депутат пояснив тим, що хотів продемонструвати свою позицію на противагу Західній і Центральній Україні, де на його думку захоплюються нацистською Німеччиною.

"Я одягнув сьогодні цю форму на противагу тому, що есесівська форма стала атрибутом молодіжного руху на Західній Україні і в центральній частині нашої держави. Я вважаю, що половина тих хлопців, які ходять у фашистській формі, викидають руки в есесівському привітанні, це одурманені і обдурені підлітки", - заявив Колесніченко.

Автор: Фото: new-sebastopol.com
 

На його думку, сьогодні робляться спроби "перемалювати підсумки Великої Вітчизняної війни для того, щоб перетворити Червону Армію на армію поневолювачів".

"Я переконаний в тому, що жителі міста-героя Севастополя не можуть з цим погодитися. Ось чому так важливо поважати і цю форму, і копію прапора Перемоги, яку на Західній Україні намагаються розтоптати своїми чобітьми есесівські покидьки", - наголосив Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко одягнув форму Червоної Армії і прийшов на зустріч з пресою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

228

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути