Ексклюзиви
середа, 31 липня 2013 12:28

Кокс і Кваснєвський проігнорували журналістів після зустрічі з Тимошенко

Кокс і Кваснєвський проігнорували журналістів після зустрічі з Тимошенко
Спостерігачі від Європейського парламенту Олександр Кваснєвський та Пет Кокс. Фото: lenta-ua.net

Спостерігачі від Європейського парламенту екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та колишній президент ЄП Пет Кокс поїхали з ЦКБ № 5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Кортеж з мікроавтобусом, в якому їхали Кокс і Кваснєвський, о 12.08 залишив територію лікарні в супроводі машини ДАІ, як звичайно, не зупиняючись біля журналістів, які чекали перед входом в будівлю.

Прихильники Тимошенко, які чергують під лікарнею, проводили машини, скандуючи "Юлі-волю!". На території ЦКБ спостерігачі Європарламенту провели трохи більше 2 годин.

Це четвертий їхній візит до України після того, як було прийнято рішення про продовження місії. П.Кокс і А.Кваснєвський приїжджали в кінці травня, а також у середині і наприкінці червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Батьківщині" переконані: питання лікування Тимошенко за кордоном вирішити легко

Нинішній візит місії ЄП в Україну проходить 29-31 липня. У вівторок, 30 липня, зустріч з Кваснєвським та Коксом в Криму провів президент України Віктор Янукович.

П.Кокс і А.Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту по судовим процесам над Ю.Тимошенко і почали роботу 11 червня 2012 року. Відповідні домовленості були досягнуті між прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.

Пізніше їх мандат був розширений: крім справ Тимошенко, вони також спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка.

Зараз ви читаєте новину «Кокс і Кваснєвський проігнорували журналістів після зустрічі з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути