середа, 18 квітня 2012 11:57

Кокотюха: Як Янукович міг викласти свої думки, коли він не може прочитати текст із папірця?

Кокотюха: Як Янукович міг викласти свої думки, коли він не може прочитати текст із папірця?
Андрій Кокотюха: до автора має бути довіра. Фото: bukvoid.com.ua

Якісний політичний твір в Україні може з'явитися тільки тоді, коли з'явиться культурний грамотний політик, патріот своєї країни.

Про це в ефірі 5 каналу сказав письменник Андрій Кокотюха, коментуючи скандал, який виник навколо книжок президента Віктора Януковича.

"Нашим політикам заважає якісно не лише писати, а якісно взагалі робити будь-що протягом 20 років незалежності — це їхній загальний рівень гуманітарної освіти, - переконаний письменник. - Наші політики не читають книжок, вони не дивляться кіно, вони не слухають музики, вони не ходять в театр, хіба що показатися десь для піару. Загальна якість цього політикуму, тих, кого помилково у нас чомусь називають елітою, загальний їхній рівень освіти просто не дозволяє їм грамотно артикулювати власні думки".

Кокотюха нагадав: "Якщо цей "письменник" (Янукович) не може прочитати навіть з папірця фразу "увімкніть країну", то як він може викласти свої думки? Як цей автор може свої думки викласти на папері, своєю рукою, не кажучи про те, що він може надиктувати?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович заробив мільйони там, де інші лише мріють - Капранови

"А до автора повинна бути довіра", - підкреслив він.

Відповідаючи на запитання, коли в Україні дійсно може з'явитися справжній політичний бестселерів, якісний твір від політика, Кокотюха наголосив: "Коли з'явиться культурний грамотний політик, патріот своєї країни".

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович оприлюднив декларацію про доходи за 2011 рік. Донецьке ТОВ "Друкарня "Новий світ" виплатила президентуавторську винагороду в сумі 16, 4 млн. грн. за передані їй майнові права за 4 вже видані книг, а також за твори, які президент збирається написати.

 

Зараз ви читаєте новину «Кокотюха: Як Янукович міг викласти свої думки, коли він не може прочитати текст із папірця?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути