Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 16:50

Кого українці бачать майбутнім президентом

Якби президентські вибори відбулися найближчої неділі в один тур, то перемогла б нинішній прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, набравши 23,7%.

Про це свідчать результати опитування громадської думки, оприлюднені гендиректором "ФОМ-Україна" Олександром Бухаловим на прес-конференції в четвер.

На другому місці за результатами опитування знаходиться лідер Партії регіонів Віктор Янукович - 20,5%.

Далі йдуть діючий президент Віктор Ющенко - 7,3%, лідер Компартії Петро Симоненко - 4,8% і лідер фракції блоку свого імені Володимир Литвин - 3,4%. Проти всіх голосували б більше 30% респондентів.

Якби вибори проходили в два тури, то при потраплянні в другий Тимошенко і Януковича: прем"єр набрала б 34%, а глава опозиції 31%.

Якби в другий тур пройшли Ющенко і Янукович, то діючий президент набрав би 18%, а глава опозиції 32%, однак, якби в другому турі суперничали Ющенко і Тимошенко, то перемогла б прем"єр, набравши на 23% більше, ніж діючий президент.

Опитування проводилося з 12 по 25 липня 2008 року. Було опитано 2000 респондентів у 160 населених пунктах України. Статистична похибка не перевищує 2,2%, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кого українці бачать майбутнім президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути