вівторок, 25 вересня 2012 10:26

Княжицький відповів Волошину: Ми прийняли би таку допомогу від будь-якої партії

Княжицький відповів Волошину: Ми прийняли би таку допомогу від будь-якої партії
Фото: telekritika.ua

Телеканал ТВі був готовий прийняти допомогу та вдячний за неї будь-якій політичній силі, яка б зробила благодійний внесок задля порятунку каналу.

Про це Gazeta.ua розповів генеральний директор телеканалу Микола Княжицький, коментуючи заяву керівника департаменту інформаційної політики МЗС України Олега Волошина про те, що канал, який претендує на незалежність не повинен отримувати грошову допомогу від опозиції.

"Я особисто звертався до всіх партій та громадських рухів. Ми прийняли би таку допомогу від будь-якої партії. Те, що це захотіла абсолютно добровільно зробити "Батьківщина", в останні дні збору коштів, ми за це їм безперечно вдячні. Якби це захотіли зробити інші політичні сили, ми були би так само їм вдячні", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Княжицький: "Ми просто переконані, що будемо працювати"

"Коли тоне людина, а хтось проходить по вулиці, і каже: "Я хочу тебе врятувати", то той запитує в якій партії людина. Коли людина відповідає: "В "Батьківщині", то він відповідає, що не любить "Батьківщину", тому й буде тонути. Ми вдячні всім хто, коли ми тонемо простягнув нам руку допомоги", - додав Княжицький.

Також, за його словами, телеканал втратив багато грошей, тому ще досі приймає допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТВі заплатив податківцям 4,1 млн грн, зібраних у народу

"Врешті-решт це і зараз можна зробити, бо ми сплатили свій борг через податкову, але із зв'язком цим рішенням суду ми втратили більше. Ми ще втратили додатково 6 мільйонів гривень, які нам держава не поверне, ми втрачаємо рекламний ринок через відключення , тому надати нам благодійну допомогу можна завжди і ми відкриті до того, щоб будь-яка партія її надавала. При тому будь то партія, громадська організація, людина чи підприємство, вони не будуть мати впливу на редакційну політику, так як зараз немає її "Батьківщина", - розповів гендиректор.

Окрім того, він зазначив про загальну ситуацію щодо свободи слова. "Щодо свободи ЗМІ, то ми бачимо цей законопроект, за який проголосувала більшість, щодо кримінальної відповідальності за наклеп, кожен журналіст, або твереза людина, коли бачить таке голосування парламентської більшості не може себе відчувати безпечно в такій країні", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Княжицький відповів Волошину: Ми прийняли би таку допомогу від будь-якої партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути