понеділок, 24 вересня 2012 19:03

ТВі заплатив податківцям 4,1 млн грн, зібраних у народу

ТВі заплатив податківцям 4,1 млн грн, зібраних у народу
Майже 750 тис. грн ще залишилося на рахунку телеканалу як благодійна допомога. Фото: politics.comments.ua

Телеканал ТВі заплатив податківцям майже 4,1 млн грн, попри те, що не визнає існування "боргу" і вважає його незаконним.

Про йдеться на сайті телеканалу.

На ТВі зазначають, що несплата цієї суми у гранично короткі терміни, встановлені судом, могла призвести до блокування всіх фінансових рахунків телеканалу і, як наслідок, - до унеможливлення подальшої роботи.

"Оголошена 13 вересня благодійна кампанія "Врятуй ТВі" дозволила зібрати необхідну суму. Загалом пожертви надійшли від майже 11 тисяч глядачів і організацій на суму 2 845 239,12 грн. Ще два мільйони гривень на рахунок ТВі у понеділок переказала Об'єднана опозиція, як і обіцяв напередодні її лідер Арсеній Яценюк", - йдеться в повідомленні каналу.

Загалом телеканал був змушений сплатити 4 098 451 грн. Решта 746 788,12 грн залишилося на рахунку ТВі як благодійна допомога. Крім сплачених податківцям 4,1 млн грн, телеканал втратив також 6 млн грн, які повинна була компенсувати держава за сплачене ПДВ.

"Наш благодійний рахунок залишається відкритим і ми будемо вдячні за ваші пожертви, – наголосив у своєм блозі гендиректор ТВі Микола Княжицький. – Ми справді створюємо разом із вами справжнє громадське телебачення. Вперше в Україні українці зібрали таку величезну суму в підтримку свого улюбленого каналу".

Зараз ви читаєте новину «ТВі заплатив податківцям 4,1 млн грн, зібраних у народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути