пʼятниця, 21 вересня 2012 23:34

Волошин: "Хіба це нормально, що ТВі отримує гроші від опозиції?"

Волошин: "Хіба це нормально, що ТВі отримує гроші від опозиції?"
Фото: 24tv.ua

Якби західні країни хотіли визнати вибори в Україні недійсними, вони б не надсилали сюди таку велику кількість спостерігачів.

Таку думку у ефірі 5 каналу висловив керівник департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.

"Погано проведені вибори зроблять санкції, про які зараз тільки говорять, реальністю. Броніслав Коморовський з тих політиків,  які приїжджають і говорять: "Хлопці, якщо ви погано проведете вибори - все". Це нормальна позиція будь-якої нормальної людини. Зараз якщо вибори пройдуть достатньо позитивно, це не означає, що справа Тимошенко забудеться автоматично, що хтось зніме це питання, але це дозволить створити нам плацдарм і сказати : "Дивіться", - зазначив політик.

Також Волошин порівняв ситуацію в Україні з російськими реаліями, де на його думку ситуація точно не краще, проте ніякої реакції Заходу це не викликає.

"ТВі працює. Сьогодні у Росії припинило трансляцію на коротких хвилях радіо "Свобода". Пару днів назад з Росії викинули фонд-найбільшого грантодавця. Тому з боку США жодної рації, бо  в Україні ТВі мовить", - вважає чиновник.

"Стандарти мають бути однакові для всіх, - наголосив Волошин. - Виходить так, що на Росію можна закривати очі, а з України запитувати, бо навколо ТВі є комерційний конфлікт. Хіба це нормально, коли канал, що претендує на незалежність, отримує грошову допомогу від опозиції?".

На що заступник гендиректора Центру Разумкова Валерій Чалий наголосив: "Це нормально, коли люди збирають гроші. Мої колеги з Центру Разумкова теж збирають і відправляють їх. Бо якщо сьогодні ви не врятуєте ситуацію як громадянин, а не представник МЗС, то завтра вас не пустять на жоден телеканал".

На що Волошин ще раз наголосив, що висновки робитимуться виключно за результатами виборів.

"Якби на заході апріорі не хотіли визнавати ці вибори, вони б не надсилали сюди колосальну кількість спостерігачів. Це свідчить про те, що висновки західні країни будуть робити за підсумками виборів, а не так, як хоче дехто", - підсумував він.­­­­­

 

Зараз ви читаєте новину «Волошин: "Хіба це нормально, що ТВі отримує гроші від опозиції?" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути