вівторок, 25 вересня 2012 09:41

Княжицький: "Ми просто переконані, що будемо працювати"

Княжицький: "Ми просто переконані, що будемо працювати"
Микола Княжицький впевнений, що його канал працюватиме. Фото: glavcom.ua

Попри те, що команда телеканалу ТВі зібрала та сплатила податківцям майже 4,1 млн грн боргу, і все ще лишається відкритим питання про існування телеканалу. Проте керівництво впевнене в позитивному результаті та закінченні тяганини.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав генеральний директор телеканалу Микола Княжицький.

"Канал і надалі буде працювати, хоча нам дуже складно зараз. Коли ми побачили таку велику громадянську підтримку, то ми просто переконані, що будемо працювати", - заявив гендиректор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТВі заплатив податківцям 4,1 млн грн, зібраних у народу

Відповідаючи на питання, чи є якісь ще зобов'язання перед податківцями, він зауважив: "Це вже питання до податкової, якщо виникне, то це буде близько декілька сотень тисяч. Можуть виникнути, а можуть і не виникнути, це пов'язано з розрахунками. Вони можуть нарахувати, якщо захочуть".

Також, за його словами, члени Нацради "нахабно ігнорують" звернення президента України Віктора Януковича з проханням терміново розібратися з ситуацією навколо відключення телеканалу ТВі. "Жодного разу нас не викликали, відключення продовжуються", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські католики просять звільнити ТВі від "кайданів"

Окрім того відповідаючи на питання, яким він бачить майбутнє телеканалу, Княжицький зазначив: "Щодо каналу я відчуваю велику підтримку людей, багато людей нас підтримало, і журналісти і сторонні люди. Перераховували нам кошти, тому я досить оптимістично дивлюсь на те, що робить канал. В демократичному суспільстві, в конкурентному середовищі я думаю ми знайдемо своє місце".

Зараз ви читаєте новину «Княжицький: "Ми просто переконані, що будемо працювати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути