неділя, 02 жовтня 2011 16:18

Клюєв закликає іноземців вкладати інвестиції в Україну

Клюєв закликає іноземців вкладати інвестиції в Україну

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв постійно веде переговори з найбільшими іноземними корпораціями, закликаючи їх вкладати більше коштів в Україну.

"Прем'єр-міністр і я мінімум двічі на місяць зустрічаємося з представниками міжнародних інвестиційних організацій для обговорення можливостей поліпшення інвестиційного клімату та перетворення нашої країни в привабливий майданчик для створення нових виробництв", - зазначив Клюєв.

За словами першого віце-прем'єр-міністра, такі ж звернення уряду постійно адресуються і українським компаніям багатьох профілів українського ринку, які часто не бачать хороших можливостей.

Головним завданням уряду Клюєв бачить розвиток саме внутрішньої промисловості, в першу чергу - виробничих потужностей.

"Візьмемо фармацевтичну галузь. Ми говоримо виробникам: розвивайте виробництво якісних медичних препаратів, а держава не тільки створить для вас максимально комфортні умови, а й посилить боротьбу з неякісним імпортом і фальсифікатом. Ми говоримо дистриб'юторам: ті кошти, які ви заробите на вітчизняному ринку, вкладайте у створення нових виробництв в Україні, переходьте в розряд виробників", - повідомив Клюєв.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв закликає іноземців вкладати інвестиції в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути