середа, 28 вересня 2011 20:01

У Кабміні весело: Тігіпко, Сівкович і Клюєв досхочу сміялися на засіданні уряду
10

Фото: Фото: Ольга Каменєва

На чергове засідання уряду 28 вересня міністри не поспішали. Вони почали заходити за кілька хвилин до початку. До того перебували у суміжній залі, куди журналістів не пускають. Раніше, до ремонту приміщення, приходили та розсідалися на місцях завчасно - за 20-30 хвилин до початку. Але тоді до суміжної зали пускали пресу.

Цього дня короткий коментар погодився дати лише міністр палива та енергетики Юрій Бойко. Він сказав, що газові переговори з Росією йдуть за графіком.

Залюбки з журналісткою каналу СТБ спілкувався заступник секретаря Радбезу Володимир Сівкович. Він голосно сміявся, підтримуючи її за талію.

Прем'єр Микола Азаров на початку своєї промови привітав з 90-річчям майстра професіональної технічної освіти Феофана Дмитровича Куца. Подарував йому квіти та вручив Подяку Кабміну. Після того обурився, що у системі вищої та професійної освіти немає балансу з випуском фахівців.

"Юристів і маркетологів у нас більше, ніж токарів і електрозварювальників. Бухгалтер і менеджер отримують зарплату більшу, ніж шахтар і металург!" - сказав голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні весело: Тігіпко, Сівкович і Клюєв досхочу сміялися на засіданні уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути