четвер, 31 березня 2011 10:34

Клюєв заявив, що чиновники не слухаються Януковича та Азарова

Клюєв заявив, що чиновники не слухаються Януковича та Азарова

За невиконання завдань, визначених дорученнями президента та рішеннями уряду, Кабінет міністрів підготує пропозиції Віктору Януковичу щодо винесення догани тим заступникам міністрів та керівникам інших центральних органів виконавчої влади, які безпосередньо відповідають за реформування системи надання адміністративних послуг.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв, коментуючи результати обговорення у середу на засіданні Кабміну питання про проведення реформи системи адмінпослуг, повідомляє прес-служба чиновника.

Клюєв, зокрема, зазначив, що керівникам центральних органів виконавчої влади дано тиждень на безумовне виконання вимог постанови уряду з цього питання.

За його словами, міністерства і відомства повинні внести на розгляд Кабінету міністрів України проекти актів про затвердження переліків платних адміністративних послуг, що надаються ними та підпорядкованими їм підприємствами, установами та організаціями відповідно до урядової постанови від 5 січня 2011 року № 33.

Перший віце-прем'єр-міністр також нагадав, що подібні переліки повинні були бути представлені в КМУ до 20 лютого. Клюєв уточнив, що вчасно такі пропозиції внесли тільки Мінекономіки, Мінфін, Держспоживстандарт та Держекспортконтроль.

"Інші центральні органи виконавчої влади рішення уряду не виконали", - зазначив чиновник.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв заявив, що чиновники не слухаються Януковича та Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути