понеділок, 22 січня 2018 16:00

Клімкін може зустрітися з "нормандськими" колегами у Мюнхені

Клімкін може зустрітися з "нормандськими" колегами у Мюнхені
Мюнхенська конференція проходитиме в Німеччині 16-18 лютого. Фото: dpa

Зустріч глав МЗС країн "нормандської четвірки" може відбутися на Мюнхенській конференції з питань безпеки, яка проходитиме з 16 до 18 лютого.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін на прес-конференції щодо підсумків діяльності дипломатії 2017 року та пріоритетів 2018-го.

"Звичайно, говоритимемо про звільнення наших заручників і наших політичних в'язнів. Ось саме цим двом питанням була присвячена моя остання бесіда з паном Лавровим. Ми розмовляємо про те, щоб під час Мюнхенської конференції з питань безпеки зібратися в "нормандському форматі" на рівні міністрів. Поки що чіткого бачення, якими будуть результати цієї зустрічі, нема", - сказав Клімкін.

Він планує сьогодні обговорити це питання з німецьким колегою Зіґмаром Ґабріелем, завтра - із главою МЗС Франції Жаном-Івом Ле Дріаном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН проблему України назвали одним із пріоритетів 2018 року

Останні переговори в нормандському форматі відбулися 10 грудня. Вони проходили на рівні радників президентів Німеччини, Франції, України та Росії у Мінську і тривали близько 4 годин.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін може зустрітися з "нормандськими" колегами у Мюнхені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути