середа, 05 червня 2013 13:16

Клименко бачить позитивні результати в об'єднанні Митної та Податкової служб

Клименко бачить позитивні результати в об'єднанні Митної та Податкової служб
За словами Клименка, це реформування сприяло збільшенню доходів громадян, та податкових відрахувань. Фото: newsru.ua

Об'єднання Митної та Податкової служби в одне міністерство дали позитивні результати для бюджету країни.

Про це в Кабінеті міністрів сказав міністр доходів та зборів Олександр Клименко.

"Реформа та об'єднання податкової та митної служби під дахом Міністерства доходів і зборів, проходить дуже оперативно. Головне – воно проходить без будь-якого дискомфорту для платників податків. Ми сьогодні вже завершуємо формування територіальних органів, та всі організаційні моменти, які пов'язані зі створенням міністерства", - розповів міністр.

Він також запевнив, що це реформування дало позитивні результати, зокрема сприяло збільшенню доходів громадян, та податкових відрахувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільша складність у створенні Міндоходів - ментальні відмінності між податківцями та митниками - Клименко

"За 5 місяців до бюджету надійшло 172,8 млрд грн, що більше, ніж торік майже на 3,4 мільярди гривень. Ми також запровадили в нашу роботу ті механізми детінізації, які нам дозволили якраз об'єднання митної бази та податкової. Тому ми вважаємо, що ті показники цілком якісно дають характеристику діяльності, яка проводиться міністерством", - наголосив Клименко.

Він також розповів, що за цей період було задекларовано близько 48 млрд гривень доходів громадян, що майже на 11 млрд гривень більше, ніж торік.

"Що стосується сплати податку, то вона виросла майже вдвічі і перевищила 1-2 млрд грн. У поточному році понад 3 тисячі громадян задекларували доходи більше 1 млн гривень і ця категорія також збільшилася на тисячу осіб. 4 громадян задекларували доходи більше 1 млрд грн і самостійно сплатили з цих нарахувань податки", - зауважив Клименко.

Зараз ви читаєте новину «Клименко бачить позитивні результати в об'єднанні Митної та Податкової служб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути