вівторок, 04 червня 2013 17:24

Найбільша складність у створенні Міндоходів - ментальні відмінності між податківцями та митниками - Клименко

Найбільшим викликом при створенні Міністерства доходів і зборів є відчуття відособленості та різноі ментальності податківці та митників.

Таку думку озвучив міністр доходів і зборів Олександр Клименко під час відеоконференції.

"Наше найголовніше завдання – інтегрувати ці служби так природно, щоб кожний працівник, який був або податківцем, або митником, став робітником міністерства", - зауважив урядовець.

При цьому О. Клименко підкреслив, що Міндоходів докладає максимум зусиль для того, щоб платники податків не відчули незручностей від процесів реорганізації податкової та митниці.

"Завдяки об'єднанню, ми досягли збільшення надходжень до державного бюджету, ми зуміли оптимізувати кількісний склад міністерства, оптимізувати процеси, які дублювалися. Ми сьогодні вибудовуємо дуже потужні електронні бази, де завдяки втіленню новітніх технологій ми будемо бачити більше інформації і реагувати на ризики несплати до бюджету. І все це нам вдається", - зазначив глава Міндоходів.

Зараз ви читаєте новину «Найбільша складність у створенні Міндоходів - ментальні відмінності між податківцями та митниками - Клименко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути