понеділок, 30 вересня 2013 10:13

Кличку порадили завести дублера

Кличку порадили завести дублера
Віталій Кличко. Фото: tsn.ua

"Ударівці" заявляють про необхідність висунення єдиного кандидата від опозиції в першому турі президентських виборів через амбіції. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

За його словами, опозиціонерам треба забути про власні інтереси та думати про Україну і перспективу мільйонів людей.

Нардеп нагадав, що 18 травня під час акції "Вставай, Україно!" лідери опозиційних сил підписали угоду і публічно оголосили її на Софіївському майдані. "Під угодою є підпис і Кличка. Там йдеться про те, що у разі зміни законодавства і проведення виборів в один тур, як планує Адміністрація президента, буде єдиний узгоджений кандидат від усіх опозиційних сил з самого початку. Якщо збережеться стара система, "Батьківщина" не бачить сенсу домовлятися по єдиному кандидату в першому турі", - зазначив Павловський.

"Якщо, наприклад, домовлятися по Кличку, то по ньому є велика загроза, що його через продажні суди знімуть з перегонів чи не зареєструють кандидатом. Аргументують це тим, що він останні десять років не проживає в Україні. Цю інформацію вже почали вкидати в пресу. Тому тут якраз найбільша загроза. Тоді потрібно, аби у нього обов'язково був дублер — людина, яка у разі його зняття продовжує кампанію і веде опозиційні сили до перемоги на виборах. Треба підстрахуватися", - зауважив політик.

Депутат наголосив, що "Батьківщина" висунула своїм кандидатом Юлію Тимошенко, однак тут поки незрозуміла ситуацію із її балотуванням, хоча члени партії сподіваються, що вона піде на вибори.

Зараз ви читаєте новину «Кличку порадили завести дублера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути