четвер, 26 вересня 2013 12:37

Уряд вигадав чергове "покращення" для тимчасово безробітних - нардеп

Уряд вигадав чергове "покращення" для тимчасово безробітних - нардеп
Андрій Павловський Фото: sannews.com.ua

Народний депутат фракції "Батьківщина", член Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Андрій Павловський повідомив, що Міністерство соціальної політики планує скоротити максимальний термін перебування безробітних на обліку до чотирьох місяців з нинішніх шести місяців.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Щоб забезпечити зарплати у €1000 та пенсії у €500 міністр соціальної політики Наталія Королевська планує введення податку на безробіття", - сказав він.

За словами Павловського, саме такі висновки можна зробити з нововведень Держслужби зайнятості. "Зокрема, йдеться про бажання скоротити максимальний термін перебування безробітних на обліку до чотирьох місяців з нинішніх шести місяців", - наголошує народний депутат.

"Покращення полягає в тому, що тепер охочих стати на офіційний облік безробітних стане ще менше. На папері це буде виглядати як скорочення безробіття, але насправді, це ще більше погіршить становище людей, що шукають роботу", - сказав Павловський.

"Особливо це відобразиться в депресивних регіонах України, де не рідко така "допомога" від держави стає єдиним грошовим джерелом існування родини", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Уряд вигадав чергове "покращення" для тимчасово безробітних - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути