понеділок, 24 вересня 2012 08:00

Кличко впевнений у підтримці мільйонів і рекомендує дочекатися 2015 року

23 вересня на головній площі Донецька відбувся мітинг за участю Віталія Кличка. Під час акції намети "УДАРу" були поряд з наметами Партії регіонів, які були практично порожні. Пару днів тому місцева влада наполегливо радила "УДАРу" перенести спілкування з виборцями в парк імені Щербакова, аргументуючи це тим, що в Донецьку в цей день пройшов матч між футбольними командами "Шахтар" і "Динамо". Однак, в той же самий час на площі ім. Леніна дозволили агітаційні заходи Партії регіонів.

"УДАР" відмовився перенести мітинг і подав позов до Донецького окружного адмінсуду. На думку представників цієї партії мер Донецька розписався в нездатності забезпечити рівні можливості для всіх учасників виборчої кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко впевнений, що питання мови нікого не цікавить

Крім того, в п'ятницю невідомі зламали поштову скриньку донецького керівника партії Єгора Фірсова та від його імені розповсюдили фальшивий прес-реліз: "У зв'язку з відсутністю фінансових коштів, а також зростанням негативних настроїв по відношенню до Донецької обласної організації партії" УДАР ", раніше заявлений тур нашого лідера скасовується ".

Виступаючи перед своїми прихильниками Кличко заявив, що впевнений у перемозі своєї політсили.

- Нас підтримують мільйони українців, - заявив він.

Кличко пообіцяв, що прийшовши до влади займеться люстрацією.

- Потрібно викинути з влади тих людей, які довгі роки знаходяться там - були і при владі, і при опозиції, але інтереси народу їм по барабану - вони обіцяли і нічого не зробили. Вони набили повні кишені!

Ці слова Кличка викликали крики: "Молодець!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Кличка з донецькими виборцями завершилася тиснявою

- Боротьба з корупцією нагадує в Україні боротьбу бджіл проти меду, - заявив Віталій Кличко. - Я не хочу жити в країні, де потрібно змагатися - якщо збили мою дитину - хто більше дасть грошей судді, щоб винесли рішення. Тому люстрація! Чиновники, які замішані в корупції - повинні сидіти у в'язниці, ми їх повинні викинути або перспектив не буде. Чому побудувати стадіон в Україні коштує в 2 рази більше, ніж у Польщі? Відповідь проста: хтось поклав мільярд собі в кишеню. Весь світ втрачає гроші, а в Україні мільярдерів стало в 2 рази більше. Чому? В Україні найбільша цінність - гроші. Тому будь-яке рішення суду і рішення чиновника можна купити. Як "Отче наш" - що не можна купити за гроші, то можна купити за дуже великі гроші. Ми з вами можемо це поміняти! Гроші - це мета людей, які зараз знаходяться в політиці. Мені гроші не потрібні! Ми йдемо не за грошима, не за популярністю, а змінювати принципи. Ми йдемо за ідею! За ідею можна життя віддати. За гроші - ні!

"Ві-та-лій!", "Підтримаємо!" - Скандували донеччани після цих слів.

Відповідаючи на запитання виборця про його можливе президентство, лідер партії "УДАР" назвав "спекуляціями" передчасні розмови на цю тему.

- Сьогодні перед нами стоїть завдання викинути з парламенту тих, хто голосує за помахом Чечетова. Туди пройшли за принципом особистої відданості шефу - кухарі, водії або хтось ще. А в іншому - дочекайтеся 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Кличко впевнений у підтримці мільйонів і рекомендує дочекатися 2015 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути