неділя, 23 вересня 2012 23:45

Зустріч Кличка з донецькими виборцями завершилася тиснявою
45

Фото: Фото: Тетяна Заровна

На зустріч з лідером "УДАРУ" в Донецьку на площу імені Леніна ввечері 23 вересня прийшли більше тисячі людей різного віку. Перед початком мітингу в два ряди біля сцени вишикувалися мажоритарники від "УДАРУ" та початківці партійні функціонери. Близько 20 охоронців стерегли сцену, не підпускаючи журналістів.

У своїй промові Віталій Кличко різко висловився щодо чинної влади, своїм добрим ім'ям і бездоганною репутацією поклявся, що йде до Верховної Ради не заради особистого збагачення. Запевняв, що не підведе своїх виборців і допоможе Україні стати по-справжньому європейською державою, в якому не буде місця корупції, продажним політикам і суддям.

Кличко говорив емоційно, не підглядаючи в папірець, протягом не менше 40 хвилин. Виступ викликав овації публіки. Прийшли скандували "Віталій" і різними способами виражали свою підтримку.

По закінченні виступу Віталій Кличко відповів на кілька запитань представників народу і спустився зі сцени, щоб роздати свої фотографії з автографами. Це породило великий ажіотаж в рядах охочих особисто потиснути боксеру руку. Люди почали напирати на металеву огорожу, через що стоїть в першому ряду жінкам, старим і дітям довелося вельми не солодко.

Прориваючись ближче до Кличка, деякі жителі Донецька влаштовували бійки, рвали портрети політика з рук більш слабких шанувальників. Кореспондент Gazeta.ua був очевидцем грубого поводження охоронця - він зажадав, щоб літній чоловік, що стоїть біля огорожі, прибрав ручку, яку той тягнув до свого кумира за отриманням автографа. Після того як шанувальник боксера не виконав вимогу, бодігард вирвав ручку з його рук і зламав.

Захоплені шанувальники супроводжували Віталія Кличка до його машини, в якій той подолав всього лише 150 метрів, щоб зупинитися в найдорожчому готелі Донецька "Донбас палас", який належить Рінату Ахметову. У цьому ж готелі завтра відбудеться прес-конференція лідера "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Зустріч Кличка з донецькими виборцями завершилася тиснявою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути