субота, 22 вересня 2012 14:40

Кличко планує боротися з корупцією олігархів, які ховають свої гроші в офшорних зонах

Кличко планує боротися з корупцією олігархів, які ховають свої гроші в офшорних зонах
За словами Кличка, представники влади та наближені до них фінансово-промислові групи, викачують гроші й ресурси з України. Фото: podrobnosti.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко стверджує, що українські олігархи намагаються легалізувати свої кошти, які ховають в офшорних зонах.

"За останній рік найбільше число так званих інвестицій в українську економіку прийшло з Кіпру, і це не тому, що греки-кіпріоти дуже люблять Україну, а тому, що українські олігархи намагаються легалізувати свої гроші, які ховають в офшорних зонах", - сказав політик під час зустрічі з жителями Вишгорода (Київська область), повідомляє прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко зрозумів, як потрібно розвивати аграрний сектор

Представники влади та наближені до них фінансово-промислові групи, за словами лідера "УДАРу", створили монополію з викачування грошей і ресурсів у країні.

Кличко зазначив, що такі явища є складовими частинами корупції, і нагадав, що боротьба з корупцією є одним із завдань, яке стоїть перед його партією.

Зараз ви читаєте новину «Кличко планує боротися з корупцією олігархів, які ховають свої гроші в офшорних зонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути