Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 02:50

Кличко впевнений, що питання мови нікого не цікавить

Кличко впевнений, що питання мови нікого не цікавить

23 вересня в Донецьку, відповідаючи на питання виборців, лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив, що мовне питання не має значення як для жителів сходу, так і для жителів заходу України.

- Ця тема нікого не цікавить. Питання мови займає 31 позицію. А в першу чергу, незалежно від місцезнаходження українця - або це Львів, або Донецьк - людей цікавлять питання заробітної плати, медобслуговування, мізерної пенсії. Це хвилює кожного. І абсолютно ніякого значення не має якою мовою ти розмовляєш. Не має абсолютно ніякого значення в яку церкву ти ходиш, і якої ти національності. Ми всі розуміємо один одного незалежно від цього. Має значення - якщо ти живеш в Україні: любиш ти цю країну, чи ні, - заявив ліджер "УДАРу".

На мітингу Віталій Кличко спілкувався зі своїми виборцями російською мовою. Учасники зустрічі тримали плакати: "Донбас за" УДАР "," УДАР! Кличко! Перемога! "," Не виживати, а жити дорстойно! "," Віталій, Артемівськ з тобою! "," Краматорськ за Кличка! "," Шахтарськ за Кличка! "," За "УДАР", за Країну, за народ! " .

Мітинг, який відбувся на центральній площі міста, зібрав приблизно 1,5 тис. жителів Донецька і області.

Зараз ви читаєте новину «Кличко впевнений, що питання мови нікого не цікавить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути