субота, 22 вересня 2012 13:24

Кличку передвиборна кампанія обійдеться в 100 млн грн

Кличку передвиборна кампанія обійдеться в 100 млн грн
В "УДАРі" розраховують на те, що в новий парламент пройде до 70 депутатів від цієї політсили. Фото: glavcom.ua

Бюджет передвиборної кампанії партії "УДАР Віталія Кличка" обійдеться, за попередніми прогнозами, у 100 млн грн, зазначає керівник Центрального виборчого штабу партії Віталій Ковальчук.

"Ми прозорі в цьому питанні і чесно говоримо, що рахунок йде на мільйони гривень. Точну вартість кампанії можна буде оцінити тільки після її завершення: десь заплановані витрати зменшуються, тому що нам, наприклад, не дають орендувати зал для зустрічей із виборцями, а десь, навпаки, збільшуються завдяки цікавим ініціативам місцевих організацій партії. Наші попередні оцінки - близько 100 млн грн. Основні статті витрат - зовнішня реклама, реклама в ЗМІ", - розповів Ковальчук в інтерв'ю тижневику "Дзеркало тижня".

Він також зазначив, що в партії розраховують на те, що в новий парламент пройде до 70 депутатів від цієї політсили: "Ми сподіваємося на підтримку не менше 15% виборців. Отже, фракція, з урахуванням переможців по мажоритарці, може налічувати 60-70 депутатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська не проти у новій ВР об'єднатися з Кличком

"Наше завдання - створити в парламенті демократичну більшість. Союзником тут є "Батьківщина". Однак треба визнати, що іноді конкуренція йде саме в демократичному таборі і часто є більш жорсткою, ніж із нашим головним супротивником (Партією регіонів). Ми часто стаємо об'єктом інформаційних атак із боку представників "Батьківщини" - це не секрет", - зазначив Ковальчук.

За його словами, планується максимальне залучення спостерігачів.

"Ми вже звернулися до громадських організацій, які мають право висувати офіційних спостерігачів на вибори народних депутатів України, з пропозицією співпраці. Бо ми, як і громадські організації, зацікавлені в чесних виборах та відстоюванні результатів волевиявлення. Загалом сподіваємося залучити 30 тис. спостерігачів. Крім того, партія "УДАР" підписала угоду про спільний захист волевиявлення громадян України на парламентських виборах із політичними партіями "Молодь до влади" і Християнсько-демократичною партією України", - розповів керівник штабу.

Нагадаємо, раніше лідер "УДАРу" Кличко спрогнозував, що бюджет передвиборної кампанії партії не перевищить 90 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Кличку передвиборна кампанія обійдеться в 100 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути