вівторок, 13 грудня 2011 18:17

Кличко сподіваються, що Угоду про асоціацію таки буде парафовано

Кличко сподіваються, що Угоду про асоціацію таки буде парафовано

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко переконаний, ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У камері Тимошенко просила Фюле якнайшвидше укласти Угоду про асоціаціющо Європейський Союз не повинен відмовляти Україні в парафування Угоди про асоціацію, навіть з урахуванням нинішньої загрози розвитку демократії в Україні.

"Наша політична сила має принципову позицію - Угоду про асоціацію з ЄС має бути парафовано. Звичайно, ми розуміємо, що окремі політики своїми антидемократичними діями намагаються віддалити нас від Європи. Саме так я і моя партія розцінюємо ті суди над лідерами опозиційних партій Тимошенко і Луценко , що проходять сьогодні, і ту атмосферу, в яких вони відбуваються ", - заявив Кличко у вівторок на зустрічі з представниками комітету ЄС з питань політики і безпеки, які відвідали Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фюле не сподобався недостатній прогрес деяких реформ в Україні

"Ті, хто не розуміють шкоди, якої завдають подібні судилища України, діють, виходячи з власних інтересів, а не з інтересів держави і громадян. До того ж, не слід забувати, що коли Угоду буде парафовано, українська влада не матиме іншого вибору, як виконувати взяті на себе зобов'язання - зокрема, щодо розвитку демократії, поваги до прав і свобод людини, верховенства права", - зазначив Кличко.

 

При цьому він зазначив, що лакмусовим папірцем для європейських структур повинні стати наступні парламентські вибори в Україні - якщо вони пройдуть прозоро, то до влади в Україні прийдуть нові сили, які зможуть забезпечити демократичний розвиток держави.

Зараз ви читаєте новину «Кличко сподіваються, що Угоду про асоціацію таки буде парафовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути