вівторок, 22 січня 2013 14:42

Кличко розповів, що треба, аби Україна стала соборною

Кличко розповів, що треба, аби Україна стала соборною
Фото: timeszp.com

Лідер партії УДАР Віталій Кличко переконаний, що для того, щоби Україна стала соборною, потрібно ще багато чого зробити.

Про це він сказав під час акції партії УДАР на Софійській площі з нагоди Дня Соборності України.

Відповідаючи на запитання, чи вважає він, що зараз Україна насправді соборна, Кличко наголосив: "Нам потрібно ще багато чого зробити, щоби ми дійсно стали соборною державою, щоби ми відчували один одного. Я впевнений, що не має значення — схід чи захід, південь, чи північ. Бо кожен українець прагне до одного — впевнено дивитися у завтрашній день, маючи гідну роботу, гідну заробітну платню, гідне майбутнє. Кожен хоче мати країну, де він хоче вчитися і отримувати винагороду не за якісь преференції, а за своїми знанням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це байки, покладені на папір" – нардеп про справу Тимошенко

Політик додав: "Я знаю, що Україна — найкраща у світі. Це прагнення більшості українців. Ми можемо зробити Україну єдиною". Кличко також розповів, що акцію організувала тільки партія УДАР, бо у інших опозиційних сил були інші заплановані заходи у цей день.

Так, відповідаючи на запитання, чому до флеш-мобу не долучилися політичні партнери, Кличко зауважив: "Ми разом клали квіти до пам'ятнику Тарасу Шевченку. Ми закликали наших партнерів приєднатися, але вони мали свій захід біля у парку Шевченка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все, на що ставиться тавро Ющенка - матиме негативне ставлення суспільства - експерт

Як повідомлялося раніше, сьогодні, у День Соборності, партія УДАР провела на Софійській площі флеш-моб, утворивши "живу карту" України.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, що треба, аби Україна стала соборною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути