понеділок, 21 січня 2013 21:06

"Регіонал" порадив Тимошенко діяти за правилами тюремників

 "Регіонал" порадив Тимошенко діяти за правилами тюремників
Фото: kievskaya.com.ua

Нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що Юлія Тимошенко намагається привернути до себе увагу суспільства.

Таку думку він висловив в ефірі 5 каналу, коментуючи ситуацію, коли захисники вже 4 дні не можуть потрапити до екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позачергове засідання ВР може відбутися вже цього тижня?

" Пенітенціарна система має чіткий порядок: як відповідно законів, так і відповідно відомчих нормативних актів. Якщо побачення може відбуватися у кімнаті для побачень, то іншого місця цим розпорядком не визначено. Коли людина не може, або не забажає вийти у цю кімнату, то безперечно виникає проблема і колізія, як це зробити", - пояснив він.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори і наразі відмовляється повертатись до лікарняної палати. Вона ночує у душовій кімнаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка розповів дипломатам про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня

"Юлії Тимошенко потрібно діяти чітко по правилам, які були встановлені ще в ті часи, коли вона була прем'єром", - порадив Олійник.

Відповідаючи на питання про те, чи не виходить так, що за його словами, Юлія Тимошенко сама саботує зустрічі із захисниками, "регіонал" відповів: "На мій погляд, таким чином намагаються якось привернути увагу, дати сигнал, створити додатковий політичний конфлікт. Тільки так я можу це пояснити".

 

Зараз ви читаєте новину « "Регіонал" порадив Тимошенко діяти за правилами тюремників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути