вівторок, 15 травня 2012 11:11

Кличко розповість, чи піде у мери, коли буде відома дата виборів

Кличко розповість, чи піде у мери, коли буде відома дата виборів
Віталій Кличко ще не знає, коли будуть вибори мера. Фото: tema.vsekommentarii.com

Партія "Удар" зробить офіційну заяву щодо виборів мера Києва після оголошення дати цих виборів.

Про це повідомив лідер партії Віталій Кличко в ефірі телеканалу ICTV.

"Ми, всі кияни, стали об'єктом маніпуляції. За законом, вибори мера Києва мають пройти в останній тиждень травня. На жаль, ці вибори не будуть проходити. Чому? Тільки тому, що на сьогоднішній день представник влади не має рейтингу для того, щоб перемогти", - переконаний політик.

Він додав: "Зараз ідуть спекуляції, що можуть вибори бути після Євро-2012, у липні. Є також інші дати. Або одночасно з парламентськими, розглядаються також ситуація, що вибори можуть бути після парламентських і не виключено, що вибори можуть бути в травні наступного року, 2013-го".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко проігнорував Форум об'єднаної опозиції

Водночас, коментуючи інформацію про те, що він відмовився брати участь у виборах мера Києва, Кличко наголосив:

"Лунають якісь заяви від опозиційних сил, що Кличко не бере участь. Знаєте що? Наша позиція послідовна: таких заяв, що я не беру участі в виборах, я ніколи не робив, це якісь домовленості і спекуляції. Спекуляціями я не хочу ніколи займатись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення про вибори в Києві буде прийняте протягом декількох днів, якщо це вигідно владі - Томенко

Лідер "Удару" також наголосив, що він та його партія є єдиними, хто відстоює інтереси киян. "Тим часом, чинний мер прогулює, не з'являється на роботі і не виконує своїх обов'язків. А влада на сьогоднішній день закриває очі і робить вигляд, що нічого не відбувається", - підкреслив він.

Відповідаючи на уточнююче запитання, коли все ж таки Кличко офіційно підтвердить, що збирається балотуватися на мери столиці, він сказав: "Наша партія зробила заяву, що ми беремо участь у виборах до Верховної Ради. Коли будуть оголошено вибори на посаду мера, наша політична сила буде робити стосовно цього заяви".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко вимагає гарантій, що ніхто з опозиції не стане "тушкою"

"Віртуально ми можемо спекулювати. Багато політиків починають спекулювати і маніпулювати людьми, тому що ми не знаємо, ніхто не знає, може бути Арсеній Яценюк має більше інформації, але на сьогоднішній день такої інформації нема - коли будуть вибори міського голови", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповість, чи піде у мери, коли буде відома дата виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути