субота, 12 травня 2012 15:34

Кличко запевняє, що не відмовлявся від Києва

Кличко запевняє, що не відмовлявся від Києва
Віталій Кличко Фото: vsekommentarii.com

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко обурений, що у деяких ЗМІ поширилась неправильна інтерпретація його слів про те, що його незацікавленість у виборах мера нібито означає повну відмову від Києва.

"З подивом читаю коментарі і трактування "друзів", що, мовляв фраза Кличка про те, що його не цікавить мер без повноважень означає відмову від Києва, і мерських амбіцій. "Друзі" не трактуйте за мене мої слова! Говорив і ще раз повторюю - партія "УДАР" боротиметься за повернення повноважень мера, за повернення самоврядування. Друге - невідомо коли будуть вибори в Києві, адже в порушення закону їх просто не призначають! І треба боротися за їхнє призначення! Всі кияни стали заручниками маніпуляцій влади з проведенням виборів і Київради, і мера", - написав вчора Кличко на своїй сторінці у Facebook.

У прес-службі партії також повідомили, що Віталій "вважає вирваною із контексту інтерв'ю для Ліги фразу, на яку йде посилання у більшості публікацій". У ньому Кличко, відповідаючи на запитання, говорить : "Я не хочу бути мером, який не впливає на процеси. Табличка на дверях мені не потрібна...".

Зараз ви читаєте новину «Кличко запевняє, що не відмовлявся від Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути