Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 14:32

Кличко поїхав в США за порадами

Сьогодні лідер блоку свого імені, кандидат на посаду мера Києва Віталій Кличко відправився в США для зустрічі з членами Конгресу і представниками ділових кіл.

Як повідомили в прес-службі Блоку Віталія Кличка, його команда має намір обговорити з інвесторами США реальні інвестиційні проекти в Києві.

"Найпривабливішими для інвестування секторами ми вважаємо впровадження високих технологій, новітніх систем управління транспортними мережами і розвиток туристичної інфраструктури", - відзначили в блоці.

Програма візиту передбачає також зустріч з колишнім мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані, який погодився бути радником Кличка. Також очікується, що Джуліані і його команда допоможуть Кличку інноваційними технологіями вирішення дорожньо-транспортних проблем, оновленням інженерних комунікацій, поліпшенням системи управління містом.

Нагадаємо, колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, а також мер Берліна Клаус Воверайт погодилися консультувати претендента на посаду мера Києва Віталія Кличка. Як повідомлялося, мери Нью-Йорка і Берліна почнуть консультувати Кличка вже на стадії виборчої кампанії, повідомляє ЛiгаБiзнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Кличко поїхав в США за порадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути