пʼятниця, 21 вересня 2012 16:45

Кличко: Поляки зацікавлені в євроінтеграції України

Кличко: Поляки зацікавлені в євроінтеграції України
Віталій Кличко вважає, що поляки зацікавлені в євроінтеграції України. Фото: mediaport.ua

Президент Польщі Броніслав Коморовський - один з небагатьох лідерів, який відвідує Україну, так як його хвилює ситуація в країні та її міжнародна репутація, вважає лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Кличко зазначив, що Польща є одним з головних лобістів інтересів України в ЄС.

"Я можу зрозуміти зацікавленість Польщі мати поруч сусіда зі стабільною економічною та політичною ситуацією. Бо нестабільність в Україні може призвести до негативних наслідків і в сусідніх країнах. Саме тому поляки зацікавлені в євроінтеграції України, щоб демократичні процеси і реформи відбувалися в країні, щоб було економічне співробітництво ", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення сенату США щодо Тимошенко – серйозне попередження для України - Карасьов

Він також зазначив, що сьогодні ЄС тривожать майбутні вибори, наскільки вони будуть чесними. "Європейські колеги з тривогою чекають результатів виборів, від яких буде залежати, чи повернеться Україна на шлях демократії чи буде ще більше відкинута на шлях тоталітаризму та міжнародної ізоляції", - вважає Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: на цьогорічних виборах усього дві інтриги

Лідер "УДАРу" також прокоментував проект резолюції Комітету з міжнародних відносин Сенату США щодо України. "Якщо цю резолюцію підтримає Сенат - української влади загрожують візові санкції. Хотілося б, щоб вони не торкнулися простих українців. Але сьогодні складається ситуація, коли кожен громадянин повинен усвідомлювати - кожен день перебування цієї команди при владі створює Україні і українцям проблеми, і не тільки іміджеві ", - переконаний він.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: Поляки зацікавлені в євроінтеграції України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути