вівторок, 10 січня 2012 11:04

Кличко переконаний, що на виборах до ВР отримає 10-15%

Кличко переконаний, що на виборах до ВР отримає 10-15%

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко переконаний, що його політична сила подолає 5%-й бар'єр на парламентських виборах восени.

Про це він заявив в інтерв'ю "5 каналу", повідомляє "Українська правда".

"Наша політична сила має найкращу динаміку – і якщо така динаміка в нас буде далі, у мене немає сумнівів, що ми не тільки пройдемо 5-відсотковий бар'єр, ми його пройдемо вдвічі більше", - заявив Кличко.

"На сьогоднішній день різні соціологічні опитування дають нам близько 8% (підтримки виборців). Але якщо така динаміка залишиться, я впевнений, що ми можемо подолати і 10-ть, і отримати навіть 15% на наступних парламентських виборах", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко хоче йти на вибори з Кличком

"Для цього ми працюємо дуже багато", - сказав Кличко і додав, що для цього, водночас, працює і партія влади, підтримка якої падає.

Він також повідомив, що його партія формуватиме команду з тих, хто має нормальну репутацію, "ніколи не були учасниками скандалів чи якихось брудних справ", тих, хто є професіоналами і компетентними людьми, і головне, які "мають моральні принципи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок - опитування

Кличко також підтвердив, що веде переговори з Анатолієм Гриценком: "Так, ми ведемо переговори і ми спілкуємось, порівнюємо наші позиції. Про об'єднання нам ще зарано говорити, але ми бачимо, що ми майже паралельно співпрацюємо, маємо таку ж саму позицію, такі ж самі принципи, ми висловлюємо одній й ті ж самі речі – але ніколи не домовлялись про це".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УДАР" планує представити нову команду порядних політиків

"Це не означає, що ми домовились, але такі переговори йдуть з Анатолієм Степановичем також", - наголосив лідер партії "Удар".

Зараз ви читаєте новину «Кличко переконаний, що на виборах до ВР отримає 10-15%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути