пʼятниця, 30 вересня 2011 18:53

До Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок - опитування

До Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок - опитування

Згідно з результатами досліджень, проведених Соціологічною групою "Рейтинг", рейтинги партії "Фронт змін" та КПУ зросли, повідомляє УНН.

За даними опитування, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися наприкінці вересня 2011 року, 21,9% опитаних проголосували б за Партію регіонів, 18,9% - за "Батьківщину". При цьому рейтинг партії "Фронт змін" з травня виріс з 9,3% до 11%, рейтинг КПУ зріс з 4,5% до 5,7%, а партії "УДАР" - з 4% до 5,4% . За ВО "Свобода" проголосувало б 4,2% опитаних.

Ще 1,7% виборців підтримали б "Громадянську позицію", 1,6% - "Народну партію", по 0,8% - "Нашу Україну" та Соціалістичну партію. Інші партії підтримали б 4,2% виборців у т.ч. Радикальну партію Олега Ляшка 0,2% (досліджувалась вперше). Не підтримали б жодну з партій ("проти всіх") – 12,6%, не визначились з вибором – 11,3%.

Таким чином, якби вибори відбувались наприкінці вересня і прохідний бар'єр лишився б на рівні 3% або 4%, до парламенту потрапили би шість партій: Партія регіонів, "Батьківщина", "Фронт змін", КПУ, "УДАР" та "Свобода".

Під час дослідження було опитано 2000 респондентів віком від 18 років на всій території України. Опитування проводилось у період з 17 по 27 вересня.

Зараз ви читаєте новину «До Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути