четвер, 14 лютого 2013 13:37

Кличко нагадав, що кнопкодавці обходяться українцям в 15 млрд грн щорічно

Кличко нагадав, що кнопкодавці обходяться українцям в 15 млрд грн щорічно
За словами лідера УДАРу, неперсональне голосування — це можливість прийняти антинародні закони під диктовку партії Фото: delfi.ua

Кнопкодавці обходяться країні щорічно в 15 мільярд гривень. Про це на прес-конференції у Києві сказав лідер фракції УДАР Віталій Кличко. Він наголосив, що всі звинувачення представників влади у тому, що через блокування Верховної ради держава втрачає багато грошей, є безпідставними.

"Політики кажуть, що блокування коштує країні грошей. Я би поставив питання інакше — скільки нам українцям коштує кнопкодавство. Бігаючи між рядами, як сороконожки, депутати приймають закони, які йдуть не на користь державі. Такі закони обходяться країні як мінімум в 15 млрд грн щорічно. На жаль, вони осідають не в кишенях українців, а в кишенях купки людей і десь на офшорах", - наголосив він.

Кличко нагадав, що саме таким чином було прийнято антисоціальний бюджет на 2013 рік.

"Неперсональне голосування — це можливість прийняти антинародні закони під диктовку партії. У той час як особисте голосування — це спосіб захистити країну від лобістських, корупційних і антисоціальних законів. Чим менше ця більшість працює, тим краще для країни", - сказав лідер УДАРу.

Кличко розповів, що завтра, 15 лютого, керівники парламентських фракцій знову проведуть нараду у спікера Володимира Рибака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди починають глузувати та сміятися з Партії регіонів - "ударівець"

"На сьогоднішній день особисте голосування залежить тільки від однієї персони, від особистого підпису голови Верховної ради Рибака. А також від купки людей, які говорять, що робити і заважають йому поставити підпис", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Кличко нагадав, що кнопкодавці обходяться українцям в 15 млрд грн щорічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути