понеділок, 11 лютого 2013 12:28

Влада та опозиція знову не домовилися розблокувати Раду

Влада та опозиція знову не домовилися розблокувати Раду
Віталій Кличко. Фото: rian.com.ua

Лідери фракцій не змогли домовитися щодо розблокування роботи парламенту, тому призначили на завтра ще одне засідання у спікера Володимира Рибака.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на брифінгу у Верховній Раді сказав лідер УДАРу Віталій Кличко.

"Ми більше ніж 2 години спілкувалися на тему можливого вирішення цього конфлікту. На жаль, на сьогоднішній день більшість не хоче бачити розв'язання цієї кризи. Нам подали меморандум, в якому йдеться про все і про ніщо. Мета цього меморандуму - що кожен член парламенту підписує письмове зобов'язання щодо обов'язкової участі у всіх пленарних засіданнях Верховної Ради. Але це все вже прописане в Конституції України", - розповів Кличко.

За словами політика, немає потреби іще раз письмово засвідчувати те, що кожен депутат голосує персонально. "Ударівець" наголосив, що вимоги опозиції дуже прості, тому їх можна виконати у будь-який час.

"Правда на нашому боці. Ми зможемо її відстояти. Робота має бути чесною та прозорою", - зауважив Кличко.

У свою чергу віце-спікер, нардеп від фракції "Свобода" Руслан Кошулинський запевнив, що опозиційні фракції і надалі наполягають на своїй вимозі щодо особистого голосування.

"Наслідком сьогоднішньої нашої розмови є те, що ми і надалі отримуємо папірці від влади, яка говорить: "А може, ви все-таки відступитеся від свого рішення про персональне голосування?". Але всі опозиційні фракції надалі наполягають на тому, що в залі має бути персональне голосування. Крапка. Ми від цього не відступатимемо", - пообіцяв "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Влада та опозиція знову не домовилися розблокувати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути