пʼятниця, 03 серпня 2012 10:37

Кличко буде голосувати за всі законопроекти "регіоналів"?

Кличко буде голосувати за всі законопроекти "регіоналів"?
Юрій Гримчак негативно оцінює присутність зірок у списках партій. Фото: uk.wikipedia.org

"Нунсівець" Юрій Гримчак не вважає позитивом присутність зірок у прохідній частині партійних списків.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ми неодноразово бачили, як співаки, баскетболісти, олімпійські чемпіони проходили в парламент. Вони непогані люди. Але з політичної точки зору – є питання. Політика – це професійна діяльність, тому тут мають бути професіонали. Коли приходять люди, які більшу частину свого життя співали на сцені, то років через п'ять, можливо, стануть політиками. Але поки що таких випадків в Україні не зафіксовано", - зазначив депутат.

За його словами, в Україні чомусь вважається, що зірки "притягують до себе виборців".

"Але в той же час якусь частину електорату вони відштовхують. Бо народ розуміє: не може людина, яка не знає, що таке українська політика, прийти і щось змінити. Якщо подивитися, то ті ж Віталій Кличко та Андрій Шевченко не живуть в Україні. Це інші умови. Тому не завжди є розуміння проблем, які є в нашій державі", - наголосив Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал": "Вакарчука знають тільки у Львові, а Повалій - всі. Це різні категорії".

Говорячи про те, навіщо відомим людям політика, політик зауважив: "Хтось таким чином виходить на пенсію. А дехто вважає, що може щось зробити, навіть не маючи відповідної освіти і досвіду. Хоча інколи це не так погано, бо може привнести нові ідеї. Але не в Україні. Бо у нас треба розуміти: хто з ким, проти кого, навіщо і таке інше. Мене, до речі, здивувала заява Кличка про те, що якщо будуть якісь дуже важливі питання, то "Удар" може проголосувати із Партією регіонів. Але будь-який закон, який приймає Верховна Рада, впливає на життя, долю людей та країни. Фактично виходить, що можна голосувати за все".

Зараз ви читаєте новину «Кличко буде голосувати за всі законопроекти "регіоналів"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути