пʼятниця, 20 вересня 2013 02:37

Києву варто вирішити ще декілька питань на шляху підписання Угоди про асоціацію з ЄС - Фюле

Києву варто вирішити ще декілька питань на шляху підписання Угоди про асоціацію з ЄС - Фюле
Штефан Фюле. Фото: АР
Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле відзначає, що Україні залишилося вирішити кілька проблемних питань на шляху підписання Угоди про асоціацію.

"Я бачу цілий ряд виконаних критеріїв з тих 11, але залишаються ще деякі питання, зокрема законопроекти, які повинні бути прийняті у Верховній Раді або пройти перше читання. Також є питання, пов'язані з політично мотивованої юстиції", - повідомив єврокомісар в ефірі "5 каналу" в четвер увечері.

За його словами, ЄС очікує і звіту місії Кокса-Кваснєвського, який теж вплине на прийняття рішення країн-членів ЄС щодо підписання Угоди.

Як повідомлялося, 13 вересня президент України Віктор Янукович заявив, що Україна вже багато років рухається по шляху євроінтеграції і за цей час досягнуто критерії, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Останнім часом ми разом з нашими партнерами з Європейського Союзу прийшли до висновку, що Україна досягла тих критеріїв, які відповідають Угоді про асоціацію, яка готується до підписання в листопаді цього року у Вільнюсі", - сказав глава держави під час церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав в країні.
Зараз ви читаєте новину «Києву варто вирішити ще декілька питань на шляху підписання Угоди про асоціацію з ЄС - Фюле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути