середа, 28 вересня 2011 19:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв чотири години слухав адвоката Тимошенко

Кірєєв чотири години слухав адвоката Тимошенко

Розгляд справи екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко відклали до завтра, до 9.30. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У суді сьогодні виступили захисники Юрій Сухов та Олександр Плахотнюк. Промова Плахотнюка тривала більше 4 годин з однією 15-хвилинною перервою.

Наприкінці він сказав: "Підсумовуючи вище зазначене, можна сказати, що справа відносно Юлії Тимошенко з самого початку розслідувалася з великими порушеннями законодавства. Розгляд справи у суді також не відрізнявся об'єктивністю та неупередженістю. Якось проходячи наметовим містечком під Печерським судом, я чув цікаву фразу: "Суддя Кірєєв знайшов спосіб, як боротися з адвокатами Юлії Володимирівни". Не знаю, на чому базувався цей висновок, але вони, мабуть, зробили його правильно.

На жаль, даний судовий процес відбувався в межах змагальності, але не прокуратури з захистом, а суду з захистом. Враховуючи дослідження в судовому засіданні, можна зробити єдиний можливий висновок: Тимошенко Юлія Володимирівна повинна бути виправданною за відсутністю в її діях складу будь-якого злочину".

Присутні у залі вітали цю заяву адвоката гучними оплесками та вигуками "Ганьба фальсифікаторам!".

Тимошенко звернулася до присутніх і сказала: "Сьогодні вам все стало зрозуміло". На що присутні у залі відреагували: "Все зрозуміло не тільки нам, а й всьому світові". Після цього Тимошенко виголосила "Слава Україні! Перемога буде за нами". Присутні у залі в один голос відповіли "Героям слава!".

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв чотири години слухав адвоката Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути